Grip op je geld met Salland Zorgverzekeringen en Geldfit

30 juli 2024, Deventer – Salland Zorgverzekeringen kondigt de samenwerking aan met Geldfit. Geldfit helpt mensen met vragen en zorgen over geld. Je krijgt meer grip op geld door gebruik te maken van de website geldfit.nl/sallandzorgverzekeringen of door te bellen met 0800-8115 voor een gratis persoonlijk advies. 

Geldfit geeft mensen weer grip op hun geld. Klanten van Salland Zorgverzekeringen en andere geïnteresseerden krijgen via de website geldfit.nl/sallandzorgverzekeringen inzicht in hun financiële situatie. Met artikelen, online tools en een test zien ze direct welke stappen ze kunnen zetten om financieel gezond te blijven of te worden. Ontvangt iemand liever persoonlijk advies? Dan kunnen ze gratis appen, chatten of bellen met Geldfit via 0800-8115.  

"We zien vaak dat geldzorgen een negatieve impact hebben op de fysieke en mentale gezondheid van mensen. Door samen te werken met Geldfit, willen we helpen om hun financiële situatie te verbeteren," vertelt Frank Johnsen, directeur Klant Salland Zorgverzekeringen. 

 Een greep uit het uitgebreide gratis aanbod op de website: 

  • Laat geen geld liggen met de potjes-check
    Wil jij weten welke regelingen of toeslagen jij kan aanvragen? Doe gratis de online potjes-check en laat geen geld liggen.

  • Goed voorbereid op kosten bij studie en eerste woning
    De website biedt ook artikelen over diverse thema’s. Studeren en/of op jezelf wonen? Op de website ontdek je wat je moet regelen. Denk aan zorg- en huurtoeslag. Of budget- en spaartips voor als je op kamers gaat, zoals de bestbetaalde bijbanen of sparen ondanks sociale druk uit je omgeving.

  • Voetballen betaalbaar
    Controleer of je kinderen, je partner of jezelf recht hebben op financiële steun voor het voetballen bij een vereniging.

"Het vergt soms minder grote stappen dan je denkt om grip op je geld te krijgen en te houden. Dat kan direct al wat geldzorgen en stressklachten wegnemen. Daar dragen we graag aan bij,” benadrukt Johnsen.

Wil je ook grip op je geld?

Ontdek wat jij kan doen op geldfit.nl/sallandzorgverzekeringen.