beeld van een lachende vrouw op een matje in de sportschool die een man een high five geeft

Inschrijving gezond leefstijlprogramma Fit like an Eagle geopend

16 juli 2024, Deventer | Go Ahead Eagles, Salland Zorgverzekeringen, Sportbedrijf Deventer en sportcentrum Fit & Fun lanceren Fit like an Eagle. Het programma daagt inwoners in de Stedendriehoek uit om zich onder professionele begeleiding klaar te stomen voor een gezondere leefstijl met een feestelijke afsluiting in voetbalstadion de Adelaarshorst. Doel is dat de deelnemers na twaalf weken de kracht, kennis en vaardigheden hebben om de gezonde leefstijl voort te zetten. Aanmelden is mogelijk tot 12 augustus 2024. Deelname is gratis.

Het Fit like an Eagle-leefstijlprogramma is een compleet programma inclusief nulmeting, gezondheidscheck en twee keer per week sporten onder professionele begeleiding. Onderdeel van het programma zijn ook workshops gericht op optimaliseren van voedings- en slaappatronen, verlagen van stressniveaus en in balans brengen van mentale en fysieke in- en ontspanning.

Op een laagdrempelige en toegankelijke manier biedt het programma alle ruimte om aan een gezonde manier van leven, vitaliteit en welbevinden te werken.

Fit like an Eagle Challenge

Na twaalf weken sluiten de deelnemers af met een sportieve challenge in het Go Ahead Eagles-stadion De Adelaarshorst. Na het programma kunnen de deelnemers rekenen op advies en begeleiding naar sportverenigingen en gezond leefstijlaanbod passend bij de doelen van elke deelnemer.

Meer informatie & aanmelden

Voor deelnamevoorwaarden en aanmelden ga naar: Fit Like an Eagle. Aanmelden is mogelijk tot 12 augustus 2024. Er is een beperkte aantal deelnemersplekken beschikbaar. Voor 24 augustus ontvangt iedereen die zich heeft aangemeld bericht.

Partners in Care

Fit like an Eagle verwijst naar de gezonde, actieve leefgewoonten van de spelers bij Go Ahead Eagles. Het is een initiatief van Salland Zorgverzekeringen in samenwerking met maatschappelijk partner Go Ahead Eagles, Sportbedrijf Deventer en sportcentrum Fit & Fun.

Salland Zorgverzekeringen investeert in vele gezondheids- en welzijnsprojecten in de Stedendriehoek. Doel is het bereiken van een gezondere leefstijl en meer zorg voor elkaar in de samenleving. Fit like an Eagle draagt hieraan bij.